[:red_cover]

μηνιαίο περιοδικό
cd 001, φεβρουαριος 1999
περιοδικό ΠΟΠ+ΡΟΚ

νομίζω ήταν κάτι σαν β' περίοδος του ποπ+ροκ αλλά δε μπορώ και να πω με σιγουριά καθώς τα περισσότερα τεύχη του περιοδικού έχουν παέι περίπατο.
παρ' όλα αυτά έχουν απομείνει τα cd που ευτυχώς γλύτωσαν το κρέμασμα στις βεράντες για να φεύγουν τα περιστέρια (άλλη ιστορία αυτό:)
θυμάμαι πως μόνο τέσσερα (4) κυκλοφόρησαν με αυτό τα άθλιο κόκκινο φακελάκι/θήκη/εξώφυλλο κι ένα αυτοκόλλητο που το κολλούσαμε από μόνοι μας (αν θέλαμε) στο λευκό πλαίσιο που είχαν αφήσει στο πίσω μερους του άθλιου κόκκινου φακέλου.
Τα cd έφεραν την ονομασία 001, 002 κλπ και τον μήνα που κυκλοφορούσαν, περιείχαν δέκα (10) τραγούδια μετά άλλα 10 των 6 δευτερολέπτων κενά και κάπου στο νούμερο 20, 21, ξερωγώ υπήρχε ένα hidden (κρυφό) track που μασ ανακοίνωναν τον τίτλο στο επόμενο τεύχος. εκτός κι αν ήμασταν τυχεροί και το γνωρίζαμε. Shazam, SoundHound και tunatic δεν υπήρχαν ακόμα.
αυτά τα λίγα θυμάμαι από εκείνες τις μέρες. το τευχος το έψαξα, φεβρουαρίου μόνο ένα παλιότερο βρήκα. βρήκα και κάποια μεταγενέστερα που είvαι ακόμα με τη ζελατίνα. προφανώς το περιοδικό είχε κουράσει και το αγόραζα μόνο για συναισθηματικούς λογους και περιστασιακά.

01. Strangelove - Time For The Rest Of Your Life
02. Deep Purple - Hush
03. Blur &  Françoise Hardy - To The End [La Comedie]
04. Charlie Parker - Ornithology
05. Sensitize - Teenage Kicks
06. Kraftwerk - Radioactivity
07. Maria Callas & Philharmonia Orchestra  - Ebben? Ne Andro Lontana (La Wally)
08. Stiff Little Fingers - Johnny Was
09. Π. Σιδηρόπουλος & Oι Απροσάρμοοι - Θάνατος
10. Laszlo Hortobagyi - Barocus Raga Concerto
11. Jesus Jones - Info Freako

(D/L+listen)

0 σχόλια [ποστ γιουαρ]: