Cue Splitter



Με το Cue Splitter μπορείς να σπάσεις οποιοδήποτε αρχείο ήχου [που περιλαμβάνει πολλά κομμάτια] για το οποίο έχεις το αντίστοιχο .cue αρχείο [το οποίο περιλαμβάνει πληροφορία για το πού αρχίζει και που τελειώνει κάθε κομμάτι] . Είναι δωρεάν και είναι συμβατό με αρκετούς τύπους αρχείων , ανάμεσά τους APE, FLAC, WAV, MP3 .

=======================================

Το Cue Splitter είναι ένα εργαλείο δωρεάν λογισμικού που χωρίζει ένα μεγάλο audio κομμάτι, χρησιμοποιόντας τα informations που περιλαμβάνονται στο σχετικό αρχείο «.cue». Μερικές φορές μπορείτε να βρείτε ένα μεγάλο συμπιεσμένο ακουστικό αρχείο (παραδείγματος χάριν, MP3, FLAC, OGG, WAV, WMA, κ.λπ…) εξοπλισμένο με ένα μικρό αρχείο κειμένων «.cue», που περιέχουν πληροφορίες για τον τίτλο, τον καλλιτέχνη και για το πού αρχίζει και που τελειώνει κάθε κομμάτι. Συνήθως αυτά τα αρχεία παράγονται από τα προγράμματα όπως EAC (ακριβές ακουστικό αντίγραφο), CDRWin, BPM STUDIO, GoldWave ή κάποια άλλα παρόμοια. Με το Cue Splitter μπορείτε να χωρίσετε τα audio αρχεία ή να κωδικοποιήσετε οποιαδήποτε αρχεία ήχου!
Επιπλέον τα audio αρχεία [mp3, wav, κλπ] μετονομάζονται αυτόματα χρησιμοποιώντας μια καθορισμένη από το χρήστη σειρά προεπιλογών, αυτό είναι οι ετικέτες που γεμίζουν με τις πληροφορίες που εξάγονται από το αρχείο «.cue» όπςσ επίσης και, προαιρετικά, ένα M3U αρχείο playlist μπορεί να παραχθεί (επιλογή που επιτρέπεται εξ ορισμού).
Στην ουσία, αυτό που καταφέρνει το Cue Splitter, είναι να χωρίσει σε μεμονωμένα κομμάτια διάφορα μιξαρισμένα, χρησιμοποιώντας πληροφορίες που παίρνει μέσα από το
αρχείο .cue...

Υπάρχει εδώ
Επίσης εδώ η νέα του έκδοση...

κι εδώ το cueSplitter για mac

0 σχόλια [ποστ γιουαρ]: